læs mere om

Knæsmerter

Rygsmerter

Nakkesmerter

Slidgigt/artrose

Knogleskørhed

GLA:D Træning

Hvad er fysioterapi, og hvad behandler vi?

På klinikken ser vi oftest folk der har smerter. Det er meget tit ondt i ryg og nakke, da vi i den vestlige verden bliver mere og mere stillesiddende. Uanset hvad det er, så vil vi, sammen med dig, få løst problemet –  Både med behandling, øvelser og træning. 

Genoptræning efter uheld og ulykker er også noget vi varetager. Så hvis du har vrikket om på anklen eller været ude for et uheld, så tøv ikke med at kontakte os. Du komme dig meget hurtigere, hvis du får hjælp af en fysioterapeut. Vi sørger for, at du bliver hurtigt smertefri og på den måde kan du nemmere komme i gang med selve genoptræningen.
 

Genoptræning ved de mere alvorlige tilfælde

Vi ser også en del mere alvorlige tilfælde. Det kan dreje sig om hjertepatienter, folk der har fået sklerose, Parkinson eller cancer samt personer der har haft en blodprop i hjernen. Alle tilfælde er forskellige, men alligevel har de noget tilfælles…. Der skal trænes, trænes og trænes! Og her nytter bare ikke noget, at du tropper op i det lokale fitnesscenter. Det skal være en fysioterapeut der styrer showet. Den træning der skal til i netop dit tilfælde, kan en fysioterapeut analysere sig frem til.  

Og så ser vi også en masse andre typer af patienter. Alle er velkomne og vi skal nok komme i mål sammen.  

Hos Ballerup Fysioterapi arbejder vi med “Det Gode Forløb”:

  • Fase 1: Undersøgelse og gode råd 
  • Fase 2: Behandling og øvelser 
  • Fase 3: Træning i trygge rammer  – f.eks. selvtræning eller holdtræning 
  • Fase 4: Selvstændig træning – tilbage til hverdagen